Den 28. august afvikledes den årlige PULS konference med Telling & Nesager som medarrangør. Næsten 200 deltagere var samlet i en udsolgt Børssal i København for at blive klogere på trends, muligheder og udfordringer inden for hospitality branchen. Over 15 speakere var samlet inden for emner som bæredygtighed, den sublime gæsteoplevelse og hvilke krav og forventninger de kommende generationer stiller til hotel- og restaurationsbranchen.

Blandt hovedtalerne var fremtidsforsker Henrik Hovgaard fra Future Navigator, der bl.a. fortalte om de nye generationers forventninger til fremtidens hotel- og restaurantoplevelser.

Xenia zu Hohenlohe, medejer af Considerate Hoteliers, rådgiver af hoteller verden over omkring bæredygtighed, at netop bæredygtigheden fint kan kombineres med nedbringelse af driftsomkostningerne. Rune L. Sørensen fra Restaurant Hærvæk deltog også og fortalte om deres fokus på økologi og bæredygtighed som mindre restaurant samt hvordan de i samarbejde med lokale leverandører sikrer leveringsdygtighed og høj kvalitet og samtidig reducerer madspild.

Læs mere og se billeder fra konferencen her >