MERE END 50 ÅRS ERFARING

Preben Nesager og Michael Telling er to af Skandinaviens mest erfarne og respekterede hotel konsulenter med sammenlagt over 50 års erfaring.

MICHAEL TELLING
MICHAEL TELLINGPARTNER
Mobil +45 2279 8181

Michael Telling har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien. Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen.

Derudover har han bestredet mere administrative, strategiske roller inden for marketing, men også som koncernchef for skandinaviske First Hotels, og er samtidig grundlægger og tidligere ejer af International Quality Assurance i Schweiz, som beskæftiger sig med målinger af kvalitet og udvikling af servicekoncepter og gæsteoplevelser i hotel- og restaurationsbranchen.

Netop kvalitet, service og attention-to-detail har sikret Michael anerkendelse også internationalt for sin evne til at udvikle unikke koncepter og herudfra lancere eller relancere hoteller til umiddelbar succes.

Endelig deltager Michael aktivt i den internationale debat omkring særligt kvaliteten i gæsteoplevelsen og gæsternes forventninger til morgendagens hotel med talrige artikler og foredrag.

PREBEN NESAGER
PREBEN NESAGERPARTNER
Mobil +45 2724 2724

Godt hjulpet af mere end 1.000 nøje udvalgte kolleger i Danmark og Sverige har Preben Nesager over 40 år virkeliggjort de ambitioner og krav, Comwell (tidligere Scanticon) stillede sig selv, nemlig at tilføre hotelbranchen noget nyt og epokegørende.

Som koncernchef i mere end 36 år har Preben Nesager konsekvent arbejdet med konceptudvikling og design, som hånd i hånd med medarbejderudvikling har bragt Comwell frem til en førende position på både konference- og spa/resort-hotelmarkedet – senest med åbningen af det HAY-designede Comwell Aarhus med 240 værelser.

Comwell består i dag af 17 hoteller og Danmarks største konferencecenter, Comwell Copenhagen ved Bella Sky. En lang periode har kravene til omstillingsparathed i op- som nedgangstider været udtalte. Nye koncepter har kontinuerligt skullet udvikles for at imødekomme nye krav, nye tendenser.

Preben Nesager har desuden arbejdet for større internationale virksomheder i etablering af deres uddannelsescentre/hoteller samt på vegne af internationale offentlige institutioner medvirket til afgørende beslutninger om etablering af kulturhuse og/eller hoteller.
Gennem det lange forløb har der desuden været afsat tid og ressourcer til etablering af internationale relationer og organisationer, såsom International Association of Conference Centres (IACC). Preben Nesager deltog, på vegne af Comwell, i den europæiske opstart af hotelvirksomheden Dolce, som nu er overtaget af Wyndham Hotels and Resorts.

Etableringen af de mange hoteller har givet Preben Nesager omfattende viden, bl.a. i forhold til kontraktforhandlinger af enhver relevant karakter.

“I forbindelse med etableringen af Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har vi indgået et tæt samarbejde med Telling & Nesager, som har assisteret på både et strategisk og driftsrelateret niveau. Det har skabt tryghed for os, at vi har kunnet trække på Telling & Nesagers mange og brede kompetencer igennem hele processen.”

PER HAVE | CEO | BITTEN & MADS CLAUSENS FOND

Kontakt os for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger.