PULS STUDIETUR

PULS Studieturen er allerede blevet et tilløbsstykke efter to succesfulde ture før Corona lukkede alt ned.

I 2018 gik turen til Hamborg og 2019 rejste vi til Barcelona. Begge byer har været toneangivende med nye hoteller og tendenser og der var begge steder tilrettelagt hektiske programmer med mange inspirerende besøg på byernes mange nye hoteller.

Nu har vi lagt Corona bag os og det er tid til at afsløre destinationen for PULS Studieturen 2022. Valget var ikke svært for én by har fået tilført mest ny hotelkapacitet igennem pandemien og samme by er den by i Europa, der har mest ny hotelkapacitet på vej ind.

Derfor går turen i år til London den 23. – 25. oktober 2022.

London har i mange år været toneangivende for nye tendenser i både hotelbranchen og på restaurantscenen. Derfor har vi i år valgt at dele PULS Studieturen op i to spor. Et spor som fokuserer på hotellerne og et spor der fokuserer på restauranterne og F&B generelt. Deltagerne i begge spor flyver sammen og bor på samme hotel, men dagsprogrammerne vil være helt forskellige med hver deres fokus.

Flyet er allerede booket og det samme gælder for hotellet. Vi har nemlig været så heldige, at få værelser på det nyligt åbnede The Mayfair Townhouse, som ligger i hjertet af Mayfair. Hotellet er seneste skud på stammen fra Iconic Luxury Hotels, som blandt andet omfatter Cliveden House og Chewton Glen i Storbritannien og Hotel Excelsior i Venedig. Du kan se mere om hotellet her.

Prisen for årets PULS Studietur er kr. 14.995, men hvis du booker din plads inden den 21. august kan du købe turen med Early Bird-rabat til kr. 13.995. Beløbet er eksklusive moms og indeholder al transport, overnatning og alle måltider og tilhørende drikkevarer.

Som altid bliver pladserne hurtig booket så vi anbefaler at du allerede nu bekræfter din tilmelding inklusive hvilket spor, du ønsker at følge på turen. Du sender blot en mail til RSVP@tellingnesager.com og vi sender dig efterfølgende en bindende tilmeldingsformular.

Tilmeld dig via mail her