Loading...
DRIFTSOPTIMERING OG INTERIM MANAGEMENT2023-01-17T16:20:09+00:00

DRIFTSOPTIMERING & INTERIM MANAGEMENT

Driften er hjerteblodet i ethvert selskab inden for hospitality, men også en kilde til konstante overvejelser. Vi bistår med både de større beslutninger og løbende evalueringer og forbedringer.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

DRIFTSOPTIMERING

I branchen ved vi, at marginerne er små, og det derfor drejer sig om hele tiden at optimere sin drift. I forbindelse med vores driftsevaluering gennemgår vi kritisk den eksisterende drift og ser på muligheder for optimering, forbedringer og besparelser.

INTERIM MANAGEMENT

Hvis behovet er en generel optimering af driften, eller du ønsker en interim management-løsning i en kortere eller længere periode, tilbyder vi analysering af potentialet for driftsoptimering samt påtager os det ledelsesmæssige driftsansvar. Vores Interim General Managers har alle stor og brancherelateret erfaring og trækker samtidig på de samlede kompetencer, som Telling & Nesager besidder.

KVALITETSSIKRING

Vores kvalitetssikring tager udgangspunkt i vores gæsteoplevelsesanalyse, som bl.a. baserer sig på mystery shopping samt metodisk rutinegennemgang af driften. Den afledte rapport er primært udtryk for et øjebliksbillede af kvaliteten og gæsteoplevelsen i organisationen. Hvis behovet er identificeret, vil der blive anbefalet en række kvalitetsforbedringer, herunder eventuelt behov for træning og uddannelse.

PRE-OPENING ASSISTANCE

Med baggrund i de mange forhold, der gør sig gældende på de skandinaviske markeder, tilbyder vi rådgivning inden for effektiv driftstilrettelæggelse og etableringsrådgivning omkring arbejdsretslige og overenskomstmæssige samt skattemæssige og juridiske aspekter i tæt samarbejde med udvalgte specialister. Dermed sikres en succesfuld opstart med et team af medarbejdere med relevant og specifik træning, gennemtestede salgs- og marketingplaner og ordrer på bøgerne.

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

AJA BUGGE | GENERALSEKRETÆR | FONDET FOR DANSK-NORSK SAMARBEID

NYHEDER OM DRIFTSOPTIMERING & INTERIM MANAGEMENT

KONTAKT

John Ankjær
Partner, Driftsoptimering og Interim Management
Tlf. +45 5115 5610
E-mail: john.ankjaer@tellingnesager.com