Loading...
EJENDOMSUDVIKLING2023-01-17T16:12:41+00:00

EJENDOMSUDVIKLING

Med udgangspunkt i selve hotelbygningen bistår vi med alle relevante opgaver inklusive udarbejdelse af markedsanalyser eller ejendomsvurdering, men også at finde den rette operatør og/eller ejendom, der netop passer til dine behov og ønsker.

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

FEASIBILITY STUDY/MARKEDSANALYSE

Denne service benyttes ofte af dem, som ønsker at sikre, at grundlaget for beslutningen om at etablere et hotel er fyldestgørende og detaljeret. Anbefalingerne bygger på markeds-, konkurrent-, tendens- og målgruppeanalyser samt rådgivning inden for tilrettelæggelse, lancering og eksekvering.

Derudover bidrager vi gerne til de mere fysiske kravsspecifikationer, herunder til beliggenhed og ejendom, ligesom vi gerne bidrager til en identificering af mulige ejendomme i samarbejde med etablerede rådgivere på området.

Vores feasibility studies er i dag anerkendt som de mest analyserende og dybdeborende på markedet, hvor vi til hver opgave sammensætter et team af specialister med de nødvendige kernekompetencer.

KØBS- OG SALGSRÅDGIVNING

Ønsker du at erhverve eller afhænde en hotelejendom på kortere eller længere sigt, kan vi rådgive om, hvordan du bør gribe opgaven an. Vi rådgiver også banker etc., som har overtaget nødlidende hotelejendomme, om, hvordan ejendommen videreformidles med det bedst mulige afkast.

FINANSIERING

Ønsker du at udvide dine aktiviteter på det skandinaviske marked eller har brug for anbefalinger til refinansiering af din eksisterende portefølje? Vi står klar sammen med branchens bedste rådgivere og et omfattende netværk inden for den finansielle sektor.

OPERATØRKVALIFICERING

I kraft af vores virke er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i hele verden og i særdeleshed i Skandinavien. På baggrund af de ønskede kvaliteter og kompetencer identificerer og kvalificerer vi de bedste operatører til den enkelte ejendom og bistår i den efterfølgende forhandling af operatøraftalen.

DUE DILIGENCE

I forbindelse med overtagelse af en hotelejendom og/eller et driftsselskab i Skandinavien tilbyder vi udarbejdelse af due diligence baseret på alle relevante aspekter. Dette kan eventuelt ske i samarbejde med vores netværk af specialister med alle relevante kompetencer.

VURDERINGER OG VÆRDIANSÆTTELSER

Har du brug for en aktuel vurdering af din hotelejendom og eventuelt den tilhørende drift, eller ønsker du at indgå et langsigtet samarbejde omkring en løbende vurdering af jeres aktiver? Vi og vores rådgivere har stor erfaring og viden om værdiansættelser på det danske marked.

“Telling & Nesager fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til underskrivelse af aftaler med dem begge. Det var en utrolig positiv og effektiv oplevelse og vi glæder os til det videre samarbejde.”

PETER CHRISTOPHERSEN | DIREKTØR | KPC HERNING A/S

NYHEDER OM EJENDOMSUDVIKLING

KONTAKT

John Ankjær
Partner, Ejendomsudvikling
Mobil +45 5115 5610
E-mail: john.ankjaer@tellingnesager.com