Loading...
MARKEDS- OG PRODUKTUDVIKLING2023-01-17T16:13:33+00:00

MARKEDS- OG PRODUKTUDVIKLING

VI HJÆLPER MED FØLGENDE

OPERATØRKVALIFICERING

I kraft af vores virke er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i hele verden og i særdeleshed i Skandinavien. På baggrund af de ønskede kvaliteter og kompetencer identificerer og kvalificerer vi de bedste operatører til den enkelte ejendom og bistår i den efterfølgende forhandling af operatøraftalen.

FEASIBILITY STUDY/MARKEDSANALYSE

Denne service benyttes ofte af dem, som ønsker at sikre, at grundlaget for beslutningen om at etablere et hotel er fyldestgørende og detaljeret. Anbefalingerne bygger på markeds-, konkurrent-, tendens- og målgruppeanalyser samt rådgivning inden for tilrettelæggelse, lancering og eksekvering.

Derudover bidrager vi gerne til de mere fysiske kravsspecifikationer, herunder til beliggenhed og ejendom, ligesom vi gerne bidrager til en identificering af mulige ejendomme i samarbejde med etablerede rådgivere på området.

Vores feasibility studies er i dag anerkendt som de mest analyserende og dybdeborende på markedet, hvor vi til hver opgave sammensætter et team af specialister med de nødvendige kernekompetencer.

“Telling & Nesager fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til underskrivelse af aftaler med dem begge. Det var en utrolig positiv og effektiv oplevelse og vi glæder os til det videre samarbejde.”

PETER CHRISTOPHERSEN | DIREKTØR | KPC HERNING A/S

NYHEDER OM MARKEDS- OG PRODUKTUDVIKLING

KONTAKT

John Ankjær
Partner, Markeds- og produktudvikling
Mobil +45 5115 5610
E-mail: john.ankjaer@tellingnesager.com